Okul Müdürü Ömer Faruk RUHİ Pansiyon Öğrencileriyle Toplantı Yaptı

May

Muğla Valisi Sn. Amir ÇİÇEK, Bodrum Kaymakamı Sn. Bekir Yılmaz, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Celalettin EKİNCİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Emin GEÇİN Okulumuzu Ziyaret Ederek, Denizcilik Alanı, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ve Konaklama Seyahat Hizmetleri Alanı Atölyelerinde incelemelerde bulunarak öğretmenlerimizle sohbet ettiler.

Nis

Turizm haftası kutlamaları kapsamında yapılan çalışmalar okulumuzun Konferans salonunda sergilendi.

18 mart çanakkale zaferi anma programı öğrencilerimiz tarafından okulumuzun konferans salonunda yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet GENÇ okulumuzu ziyaret etti, öğretmenlerimizle kısa bir toplantı yapan şube müdürümüz öğretmenlerimizin görüş ve taleplerini dinledi.

Edebiyat öğretmenlerimizin özverili çalışmalarıyla öğrencilerimizin hazırladığı 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Programı okulumuzunda konferans salonunda yapıldı.

13/01/2015 Salı günü düzenlenen törenle köprüüstü simülatör odamız açıldı.