Nis

Çeşme 4 Genç Turizmciler Yarışıyor yarışmasına katılan öğrencilerimiz çeşitli dallarda birincilikler alarak bizi onurlandırmışlardır. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Nis

Meslek Liseliler Mahallede projesi kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri yakın mahallelerde yaşlı ziyaretleri yaparak gerekli temizlik ve bakım onarım hizmetleri vermekteler. Bu projeye destek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzun konferans salonunda öğrencilerimizin hazırlamış oldukları 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlamaları yapıldı. Görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

2017-2018 Eğitim öğretim yılı içersinde okulumuz Atletizm, Voleybol, Futbol ve Muaythai branşlarında yarışmalara katılarak il ve ilçe birincilikleri elde etmişlerdir.

Nis

Bodrum Mandalinalı Tatlar Yarışmasında görev alan ve derece elde eden tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Nis

Okulumuz konferans salonunda Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü kutlama programı yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Nis

Avrupa Birliği Gençlik Projesi kapsamında okulumuz Danizcilik alanı öğrencileri ve öğretmenleri Portekizi ziyaret etmişlerdir.

Nis

Kariyer Günleri programı kapsamında ünlü şefler okulumuzun konferans salonunda öğrencilere meslekleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.

Nis

Başarıya Uçanlar Projesi kapsamında öğrencilerize başarı belgeleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

16 İstanbul Uluslararası Gastronomi Festivaline katılan ve ödül alan tüm öğrenci ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Çanakkale 2. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonasına katılan öğrencilerimiz farklı kategorilerde gümüş ve bronz madalyalar kazanmışlardır kendilerini kutluyoruz.

Okulumuz yardımcı personeline yönelik İlk Yardım Semineri Sağlık Bilgisi Öğretmenimiz Zeynep SAĞLAM tarafından düzenlenmiştir.

Psikolojik Danışman Fadime YASLAN tarafından okulumuz öğretmenlerine yönelik Ergenlik döneminde kriz yönetimi konulu seminer düzenlenmiştir.

9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü Etkinliği okulumuzun konferans salonunda Sağlık bilgisi öğretmeni Zeynep SAĞLAM tarafından gerçekleştirildi.