Şbt

18/02/2020 tarihinde okulumuz Çok Amaçlı Salonu'nda Bilgi Teknolojileri ve iletişim Kurumu izmir Bölge Müdürlüğünce öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik "Güvenli internet, Zararlı Oyunlar ve Siber Zorbalık Semineri" verilmiştir.

Ock

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülmekte olan ve Avrupa Komisyonu tarafından eş finanse edilen, 597848-EPP-1-2018-1-BG-EPPKA3-VET-JQ referans numaralı ve "CULINART: Designing a Joint VET Qualification in Culinary Arts and Pilot Pathways for Continuing Training" isimli proje kapsamında aşçılık ve mutfak sanatları alanında üç kişiyi 6 farklı ülkede ücretsiz olarak uygulamalı eğitime gönderiliyor.

Kas

Uluslararası Denizli Gastronomi Festivali Yemek Yarışması Katılımcılarımız 15-18 Kasım 2019

Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz Başarı ile katıldıkları yarışmadan başarılar ile döndüler.

Başarılarının devamını dileriz.

Kas

May

Okul Müdürümüz Eray EREN önederliğinde her yıl olduğu gibi bu yılda Yatılı öğrenciler, Okul personeli, Öğretmenler ve İdareciler İftar yemeğinde bir araya geldi.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında öğrencilerimiz Doğa Yürüyüşü yapan öğrencilerimiz azim ve kararlılıklarını göstermişlerdir.