May

Okulumuz Denizcilik Alanına müracaat eden öğrencilerin, Mülakat ve Beden Yeterliliği Sınavı (MBY) 11/05/2018 Cuma günü Saat 09:30 dan itibaren okulumuz Çok Amaçlı Salonunda yapılacaktır.

Yukarıda belirtilen tarihte MBY sınavına müracaat eden öğrencilerin, şort, tişört ve spor ayakkabılarını yanlarında getirmelerini rica ederim.

May

Okulumuz bünyesinde ve Uygulama Otelinde değrelendirilmek üzere Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanına(Mutfak), Konaklama ve Seyahat Hizmeteleri Alanına (Önbüro) Ustaöğretici alınacaktır.

Nis

Okulumuz bünyesinde Denizcilik alanında değerlendirilmek üzere Usta Öğretici alınacaktır.

Nis

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantısı 09/04/2018 Pazartesi günü saat 16:30 da yapılacaktır.

Tüm velilerimizin katılımlarını rica ederiz.

Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarını İzleme Portalı

"Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarının İzlenmesi" web portalı, Meslekî ve teknik ortaöğretim kurumları mezunlarının işgücü piyasası ve yüksek öğretimdeki durumunu izlemek, eğitimle bireye kazandırılan Meslekî yeterliliklerin iş hayatı ile uyumunu değerlendirmek, sistemin güçlü ve zayıf yönlerini belirlemek amacıyla hazırlanmıştır.

Ayrıntılı Bilgi için web sitesi: https://emezun.meb.gov.tr/

Denizcilik Alanı Öğrenci Seçme Mülakat ve Beden Yeterliliği Sonuçları