MUĞLA / BODRUM - Bodrum Turgut Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

2023 Eylül Dönemi sorumluluk sınav programı ve öğrenci listelerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

11 ve 12.Sınıf düzeyleri dahil değildir.

Eyl

Değerli Velilerimiz ve Kıymetli Öğrenciler,
Okulumuz 11.09.2023 tarihinde başlayacak olan yeni eğitim - öğretim yılında "Bahçelievler Mahallesi 7264. Cadde No:76 48400 Bodrum / Muğla adresinde bulunan (Nazmi Canbaz İlkokulu) binasında hizmete girecektir. Bilgilerinize rica ederiz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda kutlandı

Mrt

11-A sınıfı öğrencilerimiz Heredot Kültür Merkezi'ndeki 5.Turizm Tedarikçileri Buluşması etkinliğine katıldı. Deniz öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma törenimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma törenimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.

Mrt

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanı 2017 mezunu öğrencimiz Ufuk BARLAS "Kariyer Günleri"kapsamında bugün öğrencilerimizle buluştu.Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "İstiklal Marşı'mızı Güzel Okuma" yarışması'nda okulumuz 12-D sınıfı öğrencisi İsmet TOSUN lise kategorisinde ilçe birincisi seçilmiştir. Kendisini ve öğrencimizi hazırlayan öğretmen arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuz Erasmus+ Ulusal Destek Servisince e - Twinning Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.